Podzim/Zima kolekce
2019

Kolekce pro sezónu podzim/zima 2019/2020 je oslavou TONAKU samotného, jelikož je to již 220 let, co TONAK vyrábí pokrývky hlavy pro lidi z celého světa. 220 let tradiční výroby, nejvyšší kvality, ruční práce a lidských zkušeností, které se dědí z generaci na generaci.

Ti, kteří za značkou stojí, jsou pro nás největší inspirací. Protože právě tito lidé jsou zapotřebí, aby klobouky mohly vůbec vzniknout a vy jste je mohli nosit a inspirovat tak své okolí. Oslavte tedy s námi tradici, historii, různé profese, které za TONAKEM stojí a umožňují, aby tento unikátní módní doplněk mohl existovat. Kolekce podzim/zima 2019/2020 byla nafocena se zaměstnanci TONAKU.

V této kolekci si na své přijdou milovníci minimalismu, ale i příznivci výraznějšího zdobení. Kromě tradičních tvarů jako je Fedora, Trilby či Cloche se můžete těšit i na klobouky s rovnou hlavou tzv. Boater. Celou kolekcí se prolíná ikonické zdobení v podobě oblíbeného písmene T.

Prohlédnout

Stejně tak, jak jdeme k základům výroby pokrývek hlavy, i v barevnosti se vracíme k základním odstínům v šatníku. Bílá, béžová, šedá a černá jsou pilíře této kolekce.

Fedora Essence Twist

TONAK, to jsou pokrývky hlavy pro lidi od lidí.

Tonak.cz

Prohlédněte si i naše další kolekce

Prohlédnout