Podzim/Zima
2020/2021

Touto kolekcí vzdáváme hold veškerému kulturnímu bohatství, umu a tradičnímu řemeslu celého světa, které je pro nás nevyčerpatelnou inspirací. Všechny smyslové prožitky, kterými jsme schopni vnímat hudbu, tvary, barvy, vůně, zkrátka veškerou pestrost lidského života to vše se prolíná kolekcí pro podzim/zimu 2020/2021.

Skrze tuto kolekci promlouvá melodie rocku, swingu, ale i výrazné tóny francouzského chansonu či opery. Je hravá, neokoukaná a svým designem dělá z pokrývek hlavy ryze exkluzivní záležitost. Výjimečné tvary a zdobení, důraz na technické zpracování a kvalitu doplňku. To vše se promítlo do každého představeného kusu.

Všechny šité pokrývky hlavy jsou navíc voděodolné, větru vzdorné, ale přitom prodyšné a umožňují ten nejvyšší komfort nošení. Zároveň si však ponechávají módní vzhled a jsou zkrátka šik.

Prohlédnout

Jedinečnost této kolekce potěší i ty nejnáročnější milovníky módy. Ať už vaše volba padne na kapitánku, baret či klobouk, stanete se hvězdou za každé situace. Kombinace kvalitních materiálů a nových střihů posouvá kolekci za hranici dokonalosti.

Beret Dessi

TONAK – s láskou k tradici, řemeslu a přírodě.

Tonak.cz

Prohlédněte si i naše další kolekce

Prohlédnout