Letní kolekce
2021

Nová kolekce jaro/léto 2021 je plná novinek, které si zamilujete. Nové tvary a vzory dodávají letním pokrývkám hlavy exkluzivní vzhled. Nová kolekce je barevně velmi minimalistická, doplněna o detaily, které dodávají letnímu klobouku vytříbenost a jedinečnost.

Inspirací pro tuto kolekci se stala romantická láska, rozkvetlé pole levandule a léto provoněné zahradou plnou květin a bylin. Poprvé můžete na letních pokrývkách hlavy vidět ručně psané nápisy či ruční přenosový tisk květů. Nechte nový letní klobouk TONAK promluvit za vás.

Design a originální vizuální pojetí je pro nás velmi důležité, ale nezapomínáme ani na kvalitu materiálů, které pro vás hledáme po celém světě. Těšit se tak opět můžete na krásný japonský glazovaný papír či velmi kvalitní slámu.

Prohlédnout

Největší kouzlo je v jednoduchosti. Objevte letní kolekci, která představuje nové tvary klobouků, které jsou ultra ženské. Propojujte styly.

Straw Hat Lavender

Krémové barevné odstíny a bílá je minimálně pro tento rok symbolem síly, sebevědomí a chuti být vidět.Tyto klobouky jsou láska na první pohled.

Tonak.cz

Prohlédněte si i naše další kolekce

Prohlédnout